Gastenboek Massage Deventer Heerde - Massage Ontspanning Deventer Heerde

Massage Ontspanning Deventer
Heerde
Massage Ontspanning Deventer Heerde
Ga naar de inhoud
Gastenboek - ervaringen

* Nieuw : Massages in Heerde *

Schrijf hier in het gastenboek uw recensie voor de website en natuurlijk voor de (h)eerlijke Wellness Ontspanningsmassage. Klik op "Write a Review". Vul uw naam, e-mailadres, uw stem en het bericht in. Klik op "Ik ben geen robot" (anti spam) en klik op "Verstuur". Voor meer recensies kijk ook even op mijn Facebook pagina : Massage Ontspanning Deventer

Hartelijk dank voor uw reactie!
5.0 / 5
107 reviews
100
2
0
0
0
Eelke
02 mei 2018
Heb vandaag een heerlijke en vooral echt ontspannende massage gehad... Echt de volle aandacht gekregen en zeer goed tot rust kunnen komen... Kan het een ieder aanbevelen!!!!
Nicolette
05 apr 2018
Vandaag voor het eerst bij Gerard geweest....
...fijn binnen.. komen even gesprekje gehad ..daarna lekker op de verwarmde massage tafel ...was heel gespannen maar langzaam ontspande ik en heb echt genoten !!! En ik ga zowiezo 1x in de maand terug !!!
Koos
18 maa 2018
Wat een heerlijke ervaring. De hartelijke ontvangst, de rustige aandacht, de keurige en smaakvol ingerichte ruimte, de weldadige aanraking, het was allemaal precies goed. De meeste reacties op deze site zijn van vrouwen, maar ook voor mannen is dit een hele fijne en bijzonder ontspannende ervaring. Ik ga vaker terugkomen.
Denise
06 maa 2018
Iedere keer weer een heerlijke ontspannen massage! Gerard is iemand die zijn vak goed verstaat en je op je gemak laat voelen. Ik ga nu 1 keer in de 3 a 4 weken en zo blijf ik me heerlijk voelen. Echt een aanrader!
Rianne Boekholt
01 maa 2018
Vanavond weer een heerlijke massage gehad en ben weer heerlijk ontspannen zo lekker bedje in want val nu om hoezo ontspanning hihihi bedankt Gerard en tot snel groetjes Rianne
Rita Heesen
06 dec 2017
Vanmiddag mocht weer genieten van de liefdevolle handen van Gerard. Wat een geweldige massages geef je toch. Zo aandachtig en met liefde, waardoor ik helemaal in de overgave kan gaan. Heerlijk, heerlijk heerlijk.
Wendy Willems
10 nov 2017
Net terug van de ontspanningsmassage. Een echte aanrader.
Je straalt rust uit....kundig...mooie ruimte...relaxed.
Het was de eerste maar zeker niet de laatste keer. Het was genieten met een grote G.
Lineke
10 nov 2017
Gerard, je ontvangst, de massage en persoonlijk gerichte behandeling hebben me goed gedaan en je aandacht was weldadig en zeker voor herhaling vatbaar.
Diona Alferink
23 okt 2017
Ik ben net terug van mijn eerste bezoek aan Gerard van Heck. Mijn rug- en nekspieren zaten behoorlijk vast en daar had ik al lange tijd veel last van. De massage was pittig, maar zeer goed! Omdat ook de ontvangst, de behandelruimte (verwarmde massagetafel, heerlijk!), de tijd die Gerard voor mij nam, zijn oprechte aandacht en de rust die hij uitstraalt meer dan prima waren, heb ik direct een volgende behandeling afgesproken!
Ans
10 okt 2017
OP 09-10-2017 Voor het eerst genoten van een geweldige massage .
ik ging er met knikkende knieen heen.maar Gerard heeft mij helemaal gerust gesteld.Hierdoor kon ik genieten met een grote G ....
Dankjewel Gerard.
sabine
27 sep 2017
Op 26-09-2017 een heerlijke massage gehad. Gerard neemt echt de tijd en stelt je bij binnenkomst gelijk gerust. Hierdoor kun je echt ontspannen. Weet feilloos de gevoelige punten te pakken. Je voelt tijdens de massage de spanning uit je lijf verdwijnen. Superfijn en voor herhaling vatbaar.
Mellanie
20 sep 2017
Gerard is een hele lieve, rustige man.. Stelt je erg op je gemak en heeft een goed luisterend oor.. Hij neemt de tijd voor je en heeft magische handen om je lekker te laten ontspannen.. Heb je een druk leven en wil je even tijd voor jezelf.. Maak dan snel een afspraak bij Gerard, want je raakt even helemaal van de wereld! Een moment voor jezelf is erg belangrijk en heerlijk! Ik kom geregeld bij Gerard en het maakt me fitter, maar ook worden eindelijk mijn klachten aangepakt.. Niet aarzelen, maar DOEN!!
Esmée de Weerd
06 aug 2017
Afgelopen week voor het eerst een massage gehad, als zeer prettig ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Annelies van Inggen
06 aug 2017
Wederom een goede massage gekregen. Dit keer in de avonduren. Heerlijk ontspannen naar huis. Daar douchen en op tijd naar bed. Heel goed geslapen. Gerard bedankt en tot de volgende keer.
Groetjes Annelies
Sylvia de Boer
27 jul 2017
Gisteren voor het eerst bij jou mogen genieten van een hemelse ontspanningsmassage.
Jij hebt er voor gezorgd dat ik volledig zen/ontspannen werd en ik zei nog tegen je, dat ik het gevoel had "te zweven"!!!!!!
Ik wil jou hier nogmaals voor bedanken Gerard.
Het ontspannen/zen gevoel was zo heerlijk, dat gevoel wil ik graag vaker hebben.
Dus ik zeg heel graag tot ziens Gerard.
Groetjes Sylvia
Annelies van Ingen
18 jul 2017
Hallo Gerard, ik heb van de massage genoten. Wat ik fijn vond was het gesprek vooraf waarin jij aan gaf dat alles kon en niets hoefde. Er werd rekening gehouden met mijn wensen. De sfeer was rustgevend met een heerlijk ontspannend muziekje erbij. Alles zag er keurig verzorgd uit. Eenmaal op de massagebank ging jij aan het werk. De rug, schouders en nek werden goed onder handen genomen. Het voelde alsof er 2 rollers over mijn rug gingen, wat ik als plezierig ervaarde. Daarna de bilspieren en beenspieren.Ik weet niet hoe je het voor elkaar hebt gekregen, maar de zeurende pijn in mijn knie door Artrose is weg. 'S avonds toen ik de hond uit liet kon ik lopen zonder pijn. Ook de ochtend erna hebben Bram en ik heerlijk gewandeld, zonder pijn. Zelfs nu bijna 1 week later gaat het nog steeds goed. Voor mij ben jij een man met "Gouden Handen". Ik kom graag nog een keer bij jou voor een behandeling.
Stephanie Matualatupauw
11 jul 2017
Gisteren een behandeling van Gerard gehad. Ruim 2 uur totale ontspanning. Gerard stelt je direct op je gemak, waardoor je je volledig kunt overgeven! Heerlijk!
Annet
05 jul 2017
Maandag ben ik bij Gerard geweest en nu voel ik me helemaal een ander mens. Ik liep echt met een ontspannen en relaxed gevoel de deur uit. Gerard heeft naast mijn schouders ook mijn oedeemarm gemasseerd en dat heeft me zo goed gedaan. Mijn arm voelt gelijk al een heel stuk beter en de pijn is een stuk minder. Gerard bedankt voor de fijne massage en tot gauw!
Bea
30 jun 2017
Ben nu 2x bij Gerard geweest. Heel warm ontvangst. Geintresseerd en hartelijk. Luisterd goed naar je klachten en stelt dan samen met jou een plan op. Ik heb fybro en daar heeft Gerard de massage precies op afgestemd. Met aandacht en gouden handen weet hij de pijn te verlichten en te ontspannen. Wanneer u twijfelt zeg ik gewoon doen. Ik kom beslist snel terug.
van Houten
28 jun 2017
Prima massage, heel relaxed. Veel passie voor het vak.


Massage Ontspanning Deventer
Frederik van Badenstraat 11, 7415 VZ Deventer
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
deventer@massageontspanningdeventer.nl


Massage Ontspanning Heerde
Zuppeldseweg 47, 8181 NE Heerde
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
heerde@massageontspanningdeventer.nl
Openingstijden: Maandag, Dinsdag en Donderdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, Woensdag van 10.00 uur tot 13.00 uur, Vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
© Gerard van Heck, Massage Ontspanning Deventer Heerde, 0629568809
Terug naar de inhoud