Gastenboek Massage Deventer Heerde - Massage Ontspanning Deventer Heerde

Massage Ontspanning Deventer
Heerde
Massage Ontspanning Deventer Heerde
Ga naar de inhoud
Gastenboek - ervaringen

* Nieuw : Massages in Heerde *

Schrijf hier in het gastenboek uw recensie voor de website en natuurlijk voor de (h)eerlijke Wellness Ontspanningsmassage. Klik op "Write a Review". Vul uw naam, e-mailadres, uw stem en het bericht in. Klik op "Ik ben geen robot" (anti spam) en klik op "Verstuur". Voor meer recensies kijk ook even op mijn Facebook pagina : Massage Ontspanning Deventer

Hartelijk dank voor uw reactie!
5.0 / 5
107 reviews
100
2
0
0
0
Leon
19 okt 2016
Hoi Gérard

Bedankt voor de ontspanning massage.
Heb bij meerdere deze massage gedaan,maar jij steekt er met kop en schouder er boven uit.
Voel mij weer even herboren

Tot gauw
Lotti Baumann
16 okt 2016
Dit was mijn tweede massage ooit. De laatste is jaren geleden. Ik was best een beetje huiverig en wist niet wat me te wachten stond. Het eerste wat me opviel was de smaakvol ingerichte praktijkruimte. Gerard is heel open en vertelt van te voren alles wat er gaat gebeuren. Ik heb erg genoten van de massage, muziek en de rust die Gerard uitstraalt. Het is een aanrader voor mensen die zich graag willen ontspannen.
Ina van der Kraay
13 okt 2016
Voor de eerste keer massage gehad van Gerard. Het was net of zijn handen water waren, eerst zacht kabbelend, dan ging de stroom harder en harder, weer zachter, tot echt grote golven dan weer afzwakkend naar zacht kabbelend. Het was een heerlijke ervaring en kom zeker vaker. Gerard is een rustig integer persoon. Je voelt je direct bij hem thuis.
ik zou zeggen ervaar het zelf en maak een afspraak. Het is echt de moeite waard.
Jennifer Zaandam
13 okt 2016
Was heerlijk wel even wennen want was mijn eerste keer maar hij heeft me goed op me gemak gesteld en heeft geen dingen gedaan die ik niet wou en hield daar rekening mee. Ik ben erg positief en zit er zeker aan te denken om vaker langs te komen! Dankjewel Gerard!
Emmy
11 okt 2016
de massage van Gerard is rustig genieten en na afloop loom en ontspannen naar huis, Gerard heeft een aangename manier van masseren, op een respectvolle manier, met zorg en aandacht.
Miranda
08 okt 2016
Ik heb al het geluk mogen hebben om meerdere massages van Gerard te mogen ontvangen. Het was elke keer heerlijk. Een man die weet hoe hij ontspanning kan brengen, zijn rust, de sfeer en natuurlijk de massages zelf.
Ik kom binnenkort weer langs.
Gerard van Heck
27 sep 2016
De website is online. Ik ben benieuwd naar jullie reacties voor de site en uiteraard voor de (h)eerlijke Ontspanningsmassage.
Terug 1 2 3 4 5 6


Massage Ontspanning Deventer
Frederik van Badenstraat 11, 7415 VZ Deventer
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
deventer@massageontspanningdeventer.nl


Massage Ontspanning Heerde
Zuppeldseweg 47, 8181 NE Heerde
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
heerde@massageontspanningdeventer.nl
Openingstijden: Maandag, Dinsdag en Donderdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, Woensdag van 10.00 uur tot 13.00 uur, Vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
© Gerard van Heck, Massage Ontspanning Deventer Heerde, 0629568809
Terug naar de inhoud