Massage Ontspanning Deventer - Info - Massage Ontspanning Deventer

Massage Ontspanning Deventer
Logo
Ga naar de inhoud
Info Massage Ontspanning Deventer
Massage olie
Kledingadvies
Voor een deelmassage van b.v. schouder en nek hoeft natuurlijk niet het hele lichaam ontbloot te zijn. Bij een complete ontspanningsmassage is het prettig als langere verbindende massage bewegingen niet onderbroken worden door kleding. U bepaalt zelf of u tijdens de massage wel of geen ondergoed aanhoudt. Dit is heel persoonlijk en ook afhankelijk van wat er gemasseerd wordt. De plaatsen die worden gemasseerd zijn uiteraard vrij van kleding. Het belangrijkste is uw privacy en dat u het naar uw zin heeft. Dit zorgt dat u vol vertrouwen en geheel ontspannen op de massagetafel ligt.

Massage handdoeken
Handdoeken
Tijdens de ontspanningsmassage wordt u lekker afgedekt met een groot badlaken, behalve natuurlijk de plekken die gemasseerd worden. Heeft u het te warm of koud, dan is er altijd de mogelijkheid voor een handdoek meer of minder. In de massageruimte is de temperatuur rond de 23 graden.

Bh, Slip en Schoenen
Als u het prettiger vindt, mag u een bh nog even aanhouden als u op de massagetafel gaat liggen. Als u comfortabel ligt maak ik deze los voor het masseren van de rug en schouders. Als de rug wordt gemasseerd ligt een badlaken over de benen en billen. Het badlaken wordt in de boord van het ondergoed gevouwen en wat naar beneden geschoven zodat daar geen olie op komt. Bij massage van de achterkant van de bovenbenen zal het ondergoed wat omhoog worden geschoven i.v.m. de aanhechtingen van de spieren bij de billen. Schoenen moeten altijd uit op de massagetafel.

Massage hygiëne eten drinken
Contra-indicaties bij Massage
Een masseur voert een massage in principe alleen uit op een gezond lichaam. De massage heeft als doel de gezondheid te bevorderen. Een massage mag niet worden uitgevoerd bij: Koorts, slechte gezondheid, vaataandoeningen, huidziekten, teveel pijn, extreme vermoeidheid, alcohol- en drugsgebruik. Gedeelten die niet gemasseerd worden: Spataderen, blessures, ontstekingen, open wonden. Bij twijfel raadpleeg uw huisarts.

Hygiëne
Neem altijd een douche of bad voordat u komt. Prettig voor uzelf en voor mij. Bovendien werkt de ontspanningsmassage het beste als spieren warm zijn.

Eten en Drinken
Eet niet te veel vlak voor een massage. Massage op een volle maag is minder prettig. Na de massage krijgt u een of meerdere glazen water. Dat is lekker en gezond.

Massage afspraak tijd
Tijd
Een haastige ontspanningsmassage werkt niet. Zorg ervoor dat u genoeg tijd reserveert. Zelf neem ik ook de tijd: een afspraak van een uur betekent een uur masseren.

Afspraak
Alle behandelingen zijn op afspraak. U kunt elke dag bellen, whatsappen of mailen voor een afspraak. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Massage cadeaubon
Cadeaubon
Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een cadeaubon voor een massage.

Cadeaubonnen op naam met een bepaalde tijdsduur zijn er voor:
1 uur, tarief: 35,- / 1,5 uur, tarief: 45,- / 2 uur, tarief: 55,-

Cadeaubonnen op naam met een bepaald bedrag erop is ook mogelijk, beschikbaar vanaf 10,- euro. (€10,- / €15,- / €20,- / €25,-)

Bel, mail of whatsapp me even van tevoren, dan maak ik er een voor u klaar.


Acties
Like, Deel en Win actie op Facebook.
Win een cadeaubon voor 1,5 uur massage.

Like mijn Facebookpagina.
Deel daar het bericht.
Win een massageceadeaubon.

Winnares Like Deel Win Actie 3


Winnaar van de 3e Like en Deel actie:
De winnaar van de 3e Like en Deel actie is geworden Jinke Kemperman.
Van harte gefeliciteerd met de cadeaubon voor een massage van 1,5 uur. 🌷
Allemaal hartelijk dank voor het meedoen !! ❤️
Bij 600 likes verloten we wederom zo'n heerlijke cadeaubon. 🙏
Massage Ontspanning Deventer, Gerard van Heck, Frederik van Badenstraat 11, 7415 VZ Deventer, Tel. 0629568809, info@massageontspanningdeventer.nl, Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 10.00 uur tot 22.00 uur.
© Gerard van Heck, Frederik van Badenstraat 11, 7415 VZ Deventer, 0629568809
Terug naar de inhoud