Massage Deventer Heerde - Massage Ontspanning Deventer Heerde

Massage Ontspanning Deventer
Heerde
Massage Ontspanning Deventer Heerde
Ga naar de inhoud

Genieten van een heerlijke massage
Pagina delen:

* Nieuw : Massages in Heerde *

De Ontspanningsmassage, ook Wellnessmassage genoemd, is een rustige, zachte maar soms ook stevige massage. Deze massage is gericht op de ontspanning van het hele lichaam en het bestrijden van stress, verlichten van pijnklachten en het opheffen van blokkades. Het stimuleren van de doorstroming van energie, de doorbloeding en het in balans brengen van het lichaam staan hierbij centraal. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en rust en is een weldaad voor lichaam en geest. Reflexzones op voeten, handen, oren of gezicht worden soms ook gemasseerd. Zachte muziek en ervaren handen geven u een weldadig gevoel. Deze massage is ook zeer geschikt als u zich gewoon eens wilt laten verwennen.

Massage rug gezicht
Massage van Hoofd, Nek en Schouders

In veel gevallen wordt een ontspanningsmassage geboekt omdat er klachten zijn in de schouders, nek en/of hoofd. Dit is een van de plaatsen, samen met de onderrug, waar van nature veel spanning wordt opgebouwd. Een massage helpt de gestresste spieren weer te ontspannen, verlicht de pijn en maakt dat men zich weer soepeler kan bewegen. Het is natuurlijk verstandiger en beter om preventief te werken. Wacht daarom niet te lang. Na een massage voelt u zich als herboren.

Massage rug haren
Massage van Rug, Armen en Handen

Bij een ontspanningsmassage is de rug een van de belangrijkste onderdelen. Massage van de rug, een van de grootste delen van het lichaam, is heel goed te masseren en werkt zeer snel rustgevend en ontspannend. Bij een ontspanningsmassage wordt de rug meestal in één keer gemasseerd. U ligt daarbij op de buik en de benen tot aan de onderrug, zijn toegedekt met een badlaken. Met verschillende massagegrepen en technieken worden alle spieren van de rug heerlijk los gemasseerd. U voelt zich nu al helemaal ontspannen en rustig. Na de massage van de rug, nek en/of hoofd worden de armen en handen natuurlijk niet vergeten. Ook hier pas ik weer verschillende massagegrepen toe.

Massage rug
Massage van Benen en Voeten

Ook de benen en voeten zijn een belangrijk onderdeel van het lichaam. Lopen, staan, fietsen, sporten, je gebruikt de hele dag je benen en voeten. Daarom verdienen de hardwerkende beenspieren ook een goede ontspanningsmassage, zeker na een actieve belasting zoals sporten. Ook hier mogen de voeten niet worden vergeten. Het zijn tenslotte de schokbrekers van je gehele lichaam en verdienen daarom de nodige aandacht. Een massage van de voeten is voor veel mensen zeer ontspannend.

Massage voeten
Massage van de Billen

Massage van de billen is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Er zijn zelfs masseurs die aangeven dat ze billen niet masseren. Problemen in de onderrug, bilspieren kunnen echter aanleiding geven tot klachten. Pijn in de onderrug of billen kan een uitstraling geven naar de bovenbenen. Door een massage van de billen kan de doorstroming naar het been worden verbeterd. Dit resulteert in het opheffen van blokkades tussen de onderrug, billen en benen. Tijdens de massage van de billen ligt u op uw buik en bent geheel afgedekt met een handdoek. Alleen een gedeelte aan de zijkant van uw bil is vrij voor de ontspanningsmassage. Uiteraard mag u ook aangeven om dit gedeelte niet te masseren.

Massage handen

Bij een complete lichaamsmassage gebeurt het vaker dat mensen in een diepe ontspanning
wegzakken of zelfs in slaap vallen. In slaap vallen is eigenlijk jammer omdat het juist
zo fijn is om de ontspanning van een massage te ervaren als je wakker bent

Pagina delen:


Massage Ontspanning Deventer
Frederik van Badenstraat 11, 7415 VZ Deventer
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
deventer@massageontspanningdeventer.nl


Massage Ontspanning Heerde
Zuppeldseweg 47, 8181 NE Heerde
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
heerde@massageontspanningdeventer.nl
Openingstijden: Maandag, Dinsdag en Donderdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, Woensdag van 10.00 uur tot 13.00 uur, Vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
© Gerard van Heck, Massage Ontspanning Deventer Heerde, 0629568809
Terug naar de inhoud