Gastenboek Massage Deventer Heerde - Massage Ontspanning Deventer Heerde

Massage Ontspanning Deventer
Heerde
Massage Ontspanning Deventer Heerde
Ga naar de inhoud
Gastenboek - ervaringen

* Nieuw : Massages in Heerde *

Schrijf hier in het gastenboek uw recensie voor de website en natuurlijk voor de (h)eerlijke Wellness Ontspanningsmassage. Klik op "Schrijf een recensie". Vul uw naam, e-mailadres, uw stem en het bericht in. Klik op "Ik ben geen robot" (anti spam) en klik op "Verstuur". Voor meer recensies kijk ook even op mijn Facebook pagina : Massage Ontspanning Deventer

Hartelijk dank voor uw reactie!
5.0 / 5
119 beoordelingen
112
2
0
0
0
Robert
06 nov 2020
Superfijne massage, voor mij de eerste keer dat ik dit heb gedaan. Het uur was zo voor bij. Ik ga terugkomen! Gerard bedankt.
Gerrit de Vries
02 sep 2020
Nu voor derde keer massage van Gerard gehad. Blijf me verbazen dat die 2 uren zo snel voorbij gaan. Heb meerdere masseurs gehad maar Gerard is voor mij de beste met stip. Prettig mens en voel me bij hem vertrouwd. Heb de volgende 2 massages reeds geboekt.
Danielle Floors
28 jul 2020
Vanavond voor het eerst een heerlijke massage gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
Lisa
20 jul 2020
Voor het eerst een massage gehad bij Gerard, het was heel prettig. Heel hygiënisch, keurig verzorgd en een heerlijke ontspannende massage gehad. Ik raad het iedereen aan!!
Gerrit de Vries
14 jul 2020
Voor eerste keer bij Gerard geweest voor ontspanningsmassage van 2 uur voor maar € 60! Ongelooflijk. De massage was bijzonder fijn met veel aandacht voor het hele lichaam. Was een liefdevolle massage.
Kees
25 jun 2020
Uitstekende massage gehad. Rustgevend, integer en zorgvuldig. Absoluut van harte aanbevolen!
Edith
09 jun 2020
Ik heb een heerlijke ontspannende lichaamsmassage gehad bij Gerard. Voor mij was dit de eerste keer. Hij maakte eerst even een praatje waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde. Aanrader!
Tessa Esselink
22 jan 2020
Een heerlijke ontspanningsmassage gehad, had geboekt voor anderhalf uur maar zei na een half uur maak er maar 2 uur van, fijne ontspannen sfeer en ben helemaal zen. Kom snel weer terug voor zo’n heerlijke massage bij je
Evelien
15 okt 2019
Gerard is een erg prettige, rustige man. Vriendelijk en kundige masseur. Praktijkruimte is schoon en behaaglijk. De behandeling heeft mij heel goed gedaan en ik verheug me op mijn volgende afspraak.
Monique Schreurs
08 okt 2019
Heerlijke massage, helemaal tot rust gekomen en de strakke spieren weer lekker losgemaakt!Gastvrije ontvangst en rustige en betrokken masseur. Ik heb de volgende afspraak direct gemaakt.
Jolanda Hondman
31 aug 2019
Gisteren voor het eerst bij Gerard geweest.Zeer vriendelijk ontvangen, en je voelt je meteen op je gemak bij hem.Fijne massage ruimte, je komt er helemaal tot rust.Hij neemt alle tijd voor jeNa de massage even bijkomen met een glaasje water, heerlijk.Zeker voor herhaling vatbaar!Bedankt Gerard.
Wendy Willems
27 aug 2019
Iedere keer weer echte ontspanning door de rust die je uitstraalt en de vakbekwaamheid waarmee je masseert.
Babs
22 aug 2019
Vandaag een fijne massage gehad. Dit was mijn eerste keer en ben nogal preuts. Voelde mij erg op mijn gemak. Bedankt !
Richard lieferink
09 aug 2019
deze week een héérlijke ontspannen massage gehad. geheel naar tevredenheid. volgende keer ga ik voor 2 uur
07 aug 2019
Ik heb Gerard's ontspanningsmassage als zacht en liefdevol, met volledige aandacht en respect ervaren. Na de massage was ik helemaal ontspannen, de spierpijn kwijt en uit mijn hoofd, in mijn lijf.Gerard ontving mij aller hartelijks en stelde mij meteen op mijn gemak in zijn comfortabele massage ruimte.Ik ben een collega in het vakgebied Massage en coaching en doorderegel is het zo dat een masseur bijna nooit zelf gemasseerd wordt maar ik heb al een nieuwe afspraak bij Gerard gemaakt. Echt een ( zeer betaalbare ) aanrader voor een ieder die graag wil ontspannen!Dankjewel Gerard en tot snel,Warme groet,Beppie
Marita
31 jul 2019
Gisteren een super massage gehad. Ik had erg veel pijn in mijn rug. Hij heeft alle tijd genomen en vandaag is het bijna weg. Echt super. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ivonne
17 jul 2019
De ontspanningsmassage van Gerard is heerlijk. In een rustige, serene kamer word je door de vriendelijke Gerard ontvangen. Je voelt je onmiddellijk op je gemak en na een duidelijke uitleg vindt de massage plaats. Met veel aandacht, zachtheid en respect laat hij zijn handen zijn werk doen. Met recht een ontspanningsmassage. Erg fijn en voor herhaling vatbaar.
Sylvia Audeh
03 jul 2019
Ik ben vanmorgen voor het eerst bij Gerard geweest vanwege een pijnlijke spier aan mijn rechterkant in bil en been.Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage gehad en was helemaal zen.Wat een vriendelijke man en stelt je gelijk op je gemak.Vanmiddag was de pijn al minder als op andere dagen...dus bedankt Gerard.Nieuwe afspraak staat alweer...
Francis Kuipers
21 mei 2019
Mijn ervaring is dat Gerard je een warm welkom bied, je op je gemak stelt, en serieus neemt.De massage tafel is verwarmd evenals de olie waarmee hij gul werkt. Hij heeft goddelijke handen die je geven wat je nodig hebt. Ik was helemaal in een andere wereld tijdens en na de massage. Gerard laat je lekker bijkomen met een glaasje water.Al met al: een fantastische beleving die ik iedereen aan kan raden met of zonder lichamelijke klachten en voor een heerlijke ontspanning. Een kado voor jezelf of een ander.
Esther
13 mei 2019
Ik heb vandaag mogen genieten van een zeer fijne massage. Gerard stelt je op je gemak en neemt de tijd voor je. Er gebeurt niets tegen je zin in en Gerard is zeer professioneel! Ik kon sinds tijden écht ontspannen en nu voelt mijn lichaam weer vol energie. Zeker een aanrader!


Massage Ontspanning Deventer
Frederik van Badenstraat 11, 7415 VZ Deventer
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
deventer@massageontspanningdeventer.nl


Massage Ontspanning Heerde
Zuppeldseweg 47, 8181 NE Heerde
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
heerde@massageontspanningdeventer.nl
Openingstijden: Maandag, Dinsdag en Donderdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, Woensdag van 10.00 uur tot 13.00 uur, Vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
© Gerard van Heck, Massage Ontspanning Deventer Heerde, 0629568809
Terug naar de inhoud