Gastenboek Massage Deventer Heerde - Massage Ontspanning Deventer Heerde

Massage Ontspanning Deventer
Heerde
Massage Ontspanning Deventer Heerde
Ga naar de inhoud
Gastenboek - ervaringen

* Nieuw : Massages in Heerde *

Schrijf hier in het gastenboek uw recensie voor de website en natuurlijk voor de (h)eerlijke Wellness Ontspanningsmassage. Klik op "Schrijf een recensie". Vul uw naam, e-mailadres, uw stem en het bericht in. Klik op "Ik ben geen robot" (anti spam) en klik op "Verstuur". Voor meer recensies kijk ook even op mijn Facebook pagina : Massage Ontspanning Deventer

Hartelijk dank voor uw reactie!
5.0 / 5
119 beoordelingen
112
2
0
0
0
Jolanda
23 apr 2019
Vandaag heerlijke massage gehad wat een genot kom zekers snel weer. Echt een aanrader 👍
Jannet
07 maa 2019
Vanmiddag mijn eerste ontspanningsmassage gehad. Van tevoren dacht ik nog zou 2 uur niet te lang zijn? Maar nee, echt niet! Ik wou dat ik de klok langzamer kon laten lopen, want het voelde echt geweldig. Dus ik heb meteen een volgende afspraak gemaakt.
Henri Schoppers
19 feb 2019
gisteren voor de 1e keer geweest!!! en het was heerlijk.....zekers voor herhaling vatbaar..gauw weer een afspraak maken
Willeke
06 feb 2019
Ik heb gisteren een heerlijke massage gehad. Alles was top! Van de warme ontvangst, de verwarmde tafel en olie tot en met het masseren zelf. Ik kom zeker terug!
Ans
06 feb 2019
Net voor de 2e keer een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Gerard. Hij heeft een prachtige praktijk aan huis met een verwarmde massagetafel. Gerard is professioneel, vakkundig, aandachtig en zorgzaam, met liefde voor de mens en zijn vak. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen, zijn massages zijn een weldaad voor lichaam en geest.
Annet
16 jan 2019
Heb al paar weken geleden heerlijke massage gehad. Echt top! Morgen mag ik weer. Een aanrader voor iedereen
15 jan 2019
Na een bezoek bij Gerard voel ik me geweldig, ontspannen, helder van geest en vol energie. De ontspanning begint al als de voordeur openzwaait :-) De hartelijke ontvangst, de warmte plus de heerlijke geur in de ruimte en handen die weten wat er nodig is maken het plaatje compleet.
Marita
07 dec 2018
Gisteren onverwacht genoten van eenHeerlijke massage van Gerard wat een fijne rustige plek fijne ontspannende muziek. KortomHet was prettig ik zeg tot gauw Gerard het was nodig
Annemijn
16 okt 2018
Vandaag een bijzonder fijne massage gehad van Gerard. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij binnenkomst. Er is veel persoonlijke aandacht zowel voor, na als tijdens de massage. Hierdoor kon ik mij, sinds tijden, totaal ontspannen! Je merkt dat de massage echt op jouw als persoon afgestemd wordt, wat ik niet eerder heb meegemaakt tijdens een massage. De hoge mate van professionaliteit in combinatie met zijn warme persoonlijkheid, maken dit echt een aanrader!!!
Hetty Broeders
25 sep 2018
Gerard's vriendelijke persoonlijkheid heeft oog voor zorg, rust, veiligheid en stelt je op je gemak. Gerard heeft zeer gevoelige en betrouwbare handen. Hij raakt je echt aan als mens en niet als een object wat er ligt. Dat maakte dat ik me helemaal kon overgeven aan de massage en ik totaal ontspannen was aan het einde van de twee uur durende sessie. De twee uur durende totale lichaamsmassage vind ik een echte aanrader, totaal genieten!Als voormalig lichaamsgerichte therapeut ben ik kritisch en zeer ervaren in aanraken en aangeraakt worden en in de omgang met een lichaam. Ik kan iedereen Gerard van harte aanbevelen!
Avi
30 jul 2018
Ik kwam in een diepe ontspanning tijdens de massage van Gerard. Dat lukt mij niet vaak. Ook daarna voelde ik me heel ontspannen. Dit is niet een standaardmassage. Die zijn prima, maar dit is zoveel meer. Ik voelde aan alles dat hij met z’n aandacht bij mij was. Je krijgt meer dan een standaardmassage, terwijl je minder betaalt. Het is een enorme aanrader. Ik kan het niet omschrijven, je moet het ervaren. Alle extraatjes die hij ook doet, zoals aan het begin oprechte aandacht hebben voor hoe het met je gaat. Het zijn de kleine dingetjes die het hem doen, wat hem onderscheidt van anderen.
lotte
19 jun 2018
Vriendelijke proffesionele man die weet wat hij doet. Ik voelde me compleet opMijn gemak en het was heel fijn. Bedankt
Eelke
02 mei 2018
Heb vandaag een heerlijke en vooral echt ontspannende massage gehad... Echt de volle aandacht gekregen en zeer goed tot rust kunnen komen... Kan het een ieder aanbevelen!!!!
Nicolette
05 apr 2018
Vandaag voor het eerst bij Gerard geweest.... ...fijn binnen.. komen even gesprekje gehad ..daarna lekker op de verwarmde massage tafel ...was heel gespannen maar langzaam ontspande ik en heb echt genoten !!! En ik ga zowiezo 1x in de maand terug !!!
Koos
18 maa 2018
Wat een heerlijke ervaring. De hartelijke ontvangst, de rustige aandacht, de keurige en smaakvol ingerichte ruimte, de weldadige aanraking, het was allemaal precies goed. De meeste reacties op deze site zijn van vrouwen, maar ook voor mannen is dit een hele fijne en bijzonder ontspannende ervaring. Ik ga vaker terugkomen.
Denise
06 maa 2018
Iedere keer weer een heerlijke ontspannen massage! Gerard is iemand die zijn vak goed verstaat en je op je gemak laat voelen. Ik ga nu 1 keer in de 3 a 4 weken en zo blijf ik me heerlijk voelen. Echt een aanrader!
Rianne Boekholt
01 maa 2018
Vanavond weer een heerlijke massage gehad en ben weer heerlijk ontspannen zo lekker bedje in want val nu om hoezo ontspanning hihihi bedankt Gerard en tot snel groetjes Rianne
Rita Heesen
06 dec 2017
Vanmiddag mocht weer genieten van de liefdevolle handen van Gerard. Wat een geweldige massages geef je toch. Zo aandachtig en met liefde, waardoor ik helemaal in de overgave kan gaan. Heerlijk, heerlijk heerlijk.
Wendy Willems
10 nov 2017
Net terug van de ontspanningsmassage. Een echte aanrader.Je straalt rust uit....kundig...mooie ruimte...relaxed.Het was de eerste maar zeker niet de laatste keer. Het was genieten met een grote G.
Lineke
10 nov 2017
Gerard, je ontvangst, de massage en persoonlijk gerichte behandeling hebben me goed gedaan en je aandacht was weldadig en zeker voor herhaling vatbaar.


Massage Ontspanning Deventer
Frederik van Badenstraat 11, 7415 VZ Deventer
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
deventer@massageontspanningdeventer.nl


Massage Ontspanning Heerde
Zuppeldseweg 47, 8181 NE Heerde
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
heerde@massageontspanningdeventer.nl
Openingstijden: Maandag, Dinsdag en Donderdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, Woensdag van 10.00 uur tot 13.00 uur, Vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
© Gerard van Heck, Massage Ontspanning Deventer Heerde, 0629568809
Terug naar de inhoud