Gastenboek Massage Deventer Heerde - Massage Ontspanning Deventer Heerde

Massage Ontspanning Deventer
Heerde
Massage Ontspanning Deventer Heerde
Ga naar de inhoud
Gastenboek - ervaringen

* Nieuw : Massages in Heerde *

Schrijf hier in het gastenboek uw recensie voor de website en natuurlijk voor de (h)eerlijke Wellness Ontspanningsmassage. Klik op "Schrijf een recensie". Vul uw naam, e-mailadres, uw stem en het bericht in. Klik op "Ik ben geen robot" (anti spam) en klik op "Verstuur". Voor meer recensies kijk ook even op mijn Facebook pagina : Massage Ontspanning Deventer

Hartelijk dank voor uw reactie!
5.0 / 5
119 beoordelingen
112
2
0
0
0
Diona Alferink
23 okt 2017
Ik ben net terug van mijn eerste bezoek aan Gerard van Heck. Mijn rug- en nekspieren zaten behoorlijk vast en daar had ik al lange tijd veel last van. De massage was pittig, maar zeer goed! Omdat ook de ontvangst, de behandelruimte (verwarmde massagetafel, heerlijk!), de tijd die Gerard voor mij nam, zijn oprechte aandacht en de rust die hij uitstraalt meer dan prima waren, heb ik direct een volgende behandeling afgesproken!
Ans
10 okt 2017
OP 09-10-2017 Voor het eerst genoten van een geweldige massage .ik ging er met knikkende knieen heen.maar Gerard heeft mij helemaal gerust gesteld.Hierdoor kon ik genieten met een grote G ....Dankjewel Gerard.
sabine
27 sep 2017
Op 26-09-2017 een heerlijke massage gehad. Gerard neemt echt de tijd en stelt je bij binnenkomst gelijk gerust. Hierdoor kun je echt ontspannen. Weet feilloos de gevoelige punten te pakken. Je voelt tijdens de massage de spanning uit je lijf verdwijnen. Superfijn en voor herhaling vatbaar.
Mellanie
20 sep 2017
Gerard is een hele lieve, rustige man.. Stelt je erg op je gemak en heeft een goed luisterend oor.. Hij neemt de tijd voor je en heeft magische handen om je lekker te laten ontspannen.. Heb je een druk leven en wil je even tijd voor jezelf.. Maak dan snel een afspraak bij Gerard, want je raakt even helemaal van de wereld! Een moment voor jezelf is erg belangrijk en heerlijk! Ik kom geregeld bij Gerard en het maakt me fitter, maar ook worden eindelijk mijn klachten aangepakt.. Niet aarzelen, maar DOEN!!
Esmée de Weerd
06 aug 2017
Afgelopen week voor het eerst een massage gehad, als zeer prettig ervaren. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Annelies van Inggen
06 aug 2017
Wederom een goede massage gekregen. Dit keer in de avonduren. Heerlijk ontspannen naar huis. Daar douchen en op tijd naar bed. Heel goed geslapen. Gerard bedankt en tot de volgende keer.Groetjes Annelies
Sylvia de Boer
27 jul 2017
Gisteren voor het eerst bij jou mogen genieten van een hemelse ontspanningsmassage.Jij hebt er voor gezorgd dat ik volledig zen/ontspannen werd en ik zei nog tegen je, dat ik het gevoel had "te zweven"!!!!!!Ik wil jou hier nogmaals voor bedanken Gerard.Het ontspannen/zen gevoel was zo heerlijk, dat gevoel wil ik graag vaker hebben.Dus ik zeg heel graag tot ziens Gerard.Groetjes Sylvia
Annelies van Ingen
18 jul 2017
Hallo Gerard, ik heb van de massage genoten. Wat ik fijn vond was het gesprek vooraf waarin jij aan gaf dat alles kon en niets hoefde. Er werd rekening gehouden met mijn wensen. De sfeer was rustgevend met een heerlijk ontspannend muziekje erbij. Alles zag er keurig verzorgd uit. Eenmaal op de massagebank ging jij aan het werk. De rug, schouders en nek werden goed onder handen genomen. Het voelde alsof er 2 rollers over mijn rug gingen, wat ik als plezierig ervaarde. Daarna de bilspieren en beenspieren.Ik weet niet hoe je het voor elkaar hebt gekregen, maar de zeurende pijn in mijn knie door Artrose is weg. 'S avonds toen ik de hond uit liet kon ik lopen zonder pijn. Ook de ochtend erna hebben Bram en ik heerlijk gewandeld, zonder pijn. Zelfs nu bijna 1 week later gaat het nog steeds goed. Voor mij ben jij een man met "Gouden Handen". Ik kom graag nog een keer bij jou voor een behandeling.
Stephanie Matualatupauw
11 jul 2017
Gisteren een behandeling van Gerard gehad. Ruim 2 uur totale ontspanning. Gerard stelt je direct op je gemak, waardoor je je volledig kunt overgeven! Heerlijk!
Annet
05 jul 2017
Maandag ben ik bij Gerard geweest en nu voel ik me helemaal een ander mens. Ik liep echt met een ontspannen en relaxed gevoel de deur uit. Gerard heeft naast mijn schouders ook mijn oedeemarm gemasseerd en dat heeft me zo goed gedaan. Mijn arm voelt gelijk al een heel stuk beter en de pijn is een stuk minder. Gerard bedankt voor de fijne massage en tot gauw!
Bea
30 jun 2017
Ben nu 2x bij Gerard geweest. Heel warm ontvangst. Geintresseerd en hartelijk. Luisterd goed naar je klachten en stelt dan samen met jou een plan op. Ik heb fybro en daar heeft Gerard de massage precies op afgestemd. Met aandacht en gouden handen weet hij de pijn te verlichten en te ontspannen. Wanneer u twijfelt zeg ik gewoon doen. Ik kom beslist snel terug.
van Houten
28 jun 2017
Prima massage, heel relaxed. Veel passie voor het vak.
Elise van der Veen
18 jun 2017
Afgelopen vrijdag genoten van een heerlijk massage. Een super vriendelijke man, met kennis van zaken. Ik had voor 1 1/2 uur een massage geboekt, hij nam uitgebreid de tijd. Ik zou iedereen dit aanraden. Gewoon jezelf verwennen met een ontspanningsmassage. Goed voor lichaam en geest.
J. van de Bunte
16 jun 2017
Gisteravond voor de 2e keer een massage gehad bij Gerard, niet alleen fysiek, maar ook mentaal na 15 min. alvolledig ontspannen...weer rustig van binnen, en met een goed gevoel naar huis!!!Kan de hele wereld weer aan....Thanks Gerard!!!
J. van de Bunte
05 jun 2017
Vanmiddag een heerlijke massage gehad bij Gerard, kan me niet gauw bij iemand ontspannenals die persoon te dicht bij komt, maar na 5 min. gaven zijn handen me al een vertrouwd en rustgevend gevoel!!!!Deze man masseert met een liefdevol gevoel....heel bijzonder!!!Kom graag terug....
Mylou Goldenbeld
22 mei 2017
Vorige week een hele ontspannen massage gehad van Gerard. Wat een ervaring, alsof ik zweefde boven de tafel. Heerlijk! Dank Gerard!
Janet coorn
14 apr 2017
Nagenieten van een heerlijke massage gegeven door Gerard.
Edwin
06 apr 2017
Ik ben gisteren heel goed gemaseerd door Gerhard en ik ben toch 12 uur lang pijn vrij geweest en dat ben ik al twee jaar niet meer geweest door een hernia vakwerk Gerhard ik kom zeker terug
Rachel Van der kaay
06 apr 2017
Vandaag een heerlijke massage gehad wauw wat een ervaring was dat heerlijk wat een vakkundige man de rust en ontspanning merk je al als je binnen komt mij ga je zeker vaker terug zien heel erg bedank
José
02 apr 2017
Twee weken geleden ben ik bij Gerard geweest voor een massage. Het was echt super fijn! Ik liep echt met een voldaan en ontspannen gevoel weer naar buiten. Nogmaals bedankt Gerard!


Massage Ontspanning Deventer
Frederik van Badenstraat 11, 7415 VZ Deventer
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
deventer@massageontspanningdeventer.nl


Massage Ontspanning Heerde
Zuppeldseweg 47, 8181 NE Heerde
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
heerde@massageontspanningdeventer.nl
Openingstijden: Maandag, Dinsdag en Donderdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, Woensdag van 10.00 uur tot 13.00 uur, Vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
© Gerard van Heck, Massage Ontspanning Deventer Heerde, 0629568809
Terug naar de inhoud