Gastenboek Massage Deventer Heerde - Massage Ontspanning Deventer Heerde

Massage Ontspanning Deventer
Heerde
Massage Ontspanning Deventer Heerde
Ga naar de inhoud
Gastenboek - ervaringen

* Nieuw : Massages in Heerde *

Schrijf hier in het gastenboek uw recensie voor de website en natuurlijk voor de (h)eerlijke Wellness Ontspanningsmassage. Klik op "Schrijf een recensie". Vul uw naam, e-mailadres, uw stem en het bericht in. Klik op "Ik ben geen robot" (anti spam) en klik op "Verstuur". Voor meer recensies kijk ook even op mijn Facebook pagina : Massage Ontspanning Deventer

Hartelijk dank voor uw reactie!
5.0 / 5
119 beoordelingen
112
2
0
0
0
Nathalie
01 apr 2017
Vanavond een heerlijke ontspannings massage van ruim 2 uur gehad bij Gerard. Als je binnenkomt krijg je al een bepaalde rust over je heen van de heerlijke geur en rustige muziek. Na een gesprek neemt Gerard alle tijd voor je en laat je heerlijk ontspannen de deur weer uitgaan. Nogmaals dank je wel Gerard je gaat me zeker vaker terug zien.
Rilana
29 maa 2017
Net terug van een heerlijke ontspannen massage bij Gerard. Wat heb ik enorm genoten!Een man die passie heeft voor dit vak. Ook voel je je direct erg welkom.Al met al een heerlijke woensdagochtend en zeker voor herhaling.Bedankt voor de behandeling nogmaals :) en tot snel!
Rob van den Berg
25 maa 2017
Bij Gerard was de massage een heerlijke ontspanning.
Priscilla
25 maa 2017
Fantastische massage en nette service.Kom graag weer terug.
Wendy
06 maa 2017
Vanmiddag voor een wellnessmassage Van anderhalf uur geweest. Gerard nam alle tijd voor mij en de massage duurde ook langer.Ik vertrok helemaal naar een andere planeet en kon me echt ontspannen. Dit lukt mij niet vaak dus was wel een vreemde gewaarwording. Het betalen nadien vergat ik zelfs bijna. Meteen bij thuiskomst een afspraak gemaakt voor mijn dochter die vanavond ook lekker anderhalf uur gemasseerd gaat worden.
Jan
24 feb 2017
Een perfecte en zeer professionele ontspannings full body massage gehad, betrouwbaar en een hele warme ontspannen sfeer.Gerard masseert echt met passie, zeker voor herhaling vatbaar! Dank Dank.
Corrien den Bode
22 feb 2017
Een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Gerard. Mijn rug en schouders zaten zo vast dat hij daar wel enige tijd aan heeft besteed. Na 2 uur en een kwartier was ik ontspannen, warm en wilde ik wel even slapen. Heerlijk Gerard. Voor iedereen die dit graag eens mee wil maken, maak een afspraak en geniet, een cadeautje voor jezelf.
Monika
20 feb 2017
Een tijdje geleden ben ik daar ook geweest. Heb een ontspanningsmassage gehad. ..Als je binnen komt geeft het al rust en ruikt ook heerlijk. Ik ben anderhalf uur geweest en heb ik echt niet verwacht dat ik zo ontspannen kon zijn. Bedankt voor een behandeling :)Groeten!
Raymond Schomaker
17 feb 2017
Vandaag een totaal super en heerlijke ontspanning massage gehad van Gerard van Heck. Een serene, rustige en vriendelijke masseur die in een korte tijd je lichaam en geest weet te ontspannen. Gerard bedankt hiervoor. Nu relaxed thuis en nagenieten. Moet zeggen dat dit een aanrader is voor iedereen en voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Rianne Boekholt
09 feb 2017
Dinsdagavond 7 februari een massage gehad van 1.5 uur ik kwam binnen en het leek of Gerard al jaren kende voelde heel vertrouwd ff wat gepraat wat en hoe ik de massage wou en toen hup op de massage tafel heerlijke aroma hing er en relax muziekje ik was best benieuwd daar dit mijn eerste keer bij een masseur was nou ik ben verkocht wat een beleving ik zit nu paar dagen later nog in de zen modus zegt genoeg Gerard wat heb jij magische handen en wat straal jij een rust uit ik ben een gehaast persoon maar daar wist jij een tam konijntje van te maken ik zeg mensen twijfel niet het werkt echt ik ben al aan het kijken wanneer ik weer kan
Harold
06 feb 2017
Gisteren voor de eerste keer een ontspanningsmassage van 1,5 uur gehad en ik voelde mij als herboren.echt een aanrader voor mensen die eens een keer lekker willen ontspannen,en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten. Gerard bedankt voor je vakkundige massage en tot de volgende afspraak groetjes Harold!!!!!
Maria kramer
24 jan 2017
Na een moeilijke tijd ,kreeg ik van mijn vriendin een massage aangeboden, en ik vond massage nooit lekker en ook nooit gedaan.Maar goed ik had zoiets van ik moet gewoon gaan want het is wel een heel lief gebaar.Ik kwam bij gerard terecht en zo dat je binnen komt geeft het al rust , door zijn hartelijkheid een man met een ontzettend goed hart en hele goede en zachte handen.Ik heb een behandeling gehad van dik anderhalf uur , ik ben van mezelf geschrokken , wist niet dat ik zo ontspannen kon zijn , het rook ook heerlijk, en de massage die ik kreeg was fenomenaal, ik dacht ohhhh ik wil nog wel 4 uur, dus dit ga ik zeker vaker doen , nogmaals een man met gouden handen.Gerard is zeker meer sterren waard dan 5 , je krijgt van mij er 10.Groetjes en dikke kus ...Maria Kramer
Rita
15 jan 2017
Waande me vrijdagmiddag op 't strand van Copacabana, zo aangenaam was de temperatuur in Gerard relaxruimte, waar zelfs de massagetafel verwarmd is!Wat een luxe, rust en even nergens aan denken. Voelde me na de behandeling als herboren, zowel fysiek als geestelijk en volkomen in balans. Overbodig te vermelden welke verkwikkende werking dit heeft op het lichaam en je dus bij Gerard in goede handen bent!
Bram van woudenberg
14 jan 2017
Geweldige massage gehad en zeker voor herhaling vatbaar.
John Smit
14 jan 2017
Een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Gerard. Weldadig met warme olie en sfeervolle achtergrondmuziek. Deskundig, krachtig en liefdevol aandacht gegeven aan de door mij aangegeven probleemgebieden. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank Gerard!
Helma van Leijen
09 jan 2017
Van de week voor een ontspanningsmassage bij Gerard geweest.Wat een aangename verrassing, ik was vanaf de eerste minuut heel relaxt.En heb in jaren niet zo n fantastische massage gehad.Gerard neemt echt heel uitgebreid de tijd voor je.Dank je wel Gerard!Ik kom binnenkort terug, is echt een cadeautje voor mij!Een aanrader voor iedereen!
Bob Guldemond
02 jan 2017
30 december een fijne ontspanningsmassage gehad. Wat een verademing; met nieuwe energie 2017 in gegaan. Gerard neemt echt de tijd voor je, de sfeer was relaxed en persoonlijk. Echt een aanrader!
Edwin Diks
19 dec 2016
Vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer eens laten masseren. Zeer goed bevallen!!!Na binnenkomst wordt netjes gevraagd of er problemen zijn zodat hij daar eventueel zijn behandeling op kan aanpassen. Heerlijk verwarmde massagebank en rustgevende muziek. Zeker een aanrader.
Linda
19 dec 2016
Donderdag 15-12-16 een fijne ontspanningsmassage gehad bij Gerard. Hij neemt echt de tijd voor je en geeft met oprechte aandacht een massage die afgestemd is op jouw lichaam. Ik kan het iedereen aanraden, veel persoonlijker dan bij een beautysalon oid. Gerard, dankjewel voor deze fijne ervaring! Tot de volgende. Mvg Linda
Marianne
15 dec 2016
Op zaterdag 10-12-2016 een heerlijke massage gehad. het was echt de moeite waard. binnenkort weer echt een aanrader!!!!!


Massage Ontspanning Deventer
Frederik van Badenstraat 11, 7415 VZ Deventer
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
deventer@massageontspanningdeventer.nl


Massage Ontspanning Heerde
Zuppeldseweg 47, 8181 NE Heerde
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
heerde@massageontspanningdeventer.nl
Openingstijden: Maandag, Dinsdag en Donderdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, Woensdag van 10.00 uur tot 13.00 uur, Vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
© Gerard van Heck, Massage Ontspanning Deventer Heerde, 0629568809
Terug naar de inhoud