Gastenboek Massage Coaching Deventer Heerde - Massage Ontspanning Deventer Heerde

Massage Ontspanning Deventer
Heerde
Massage Ontspanning Deventer Heerde
Ga naar de inhoud

Gastenboek - ervaringen
Schrijf hier in het gastenboek uw recensie voor de website en natuurlijk voor de (h)eerlijke Wellness Ontspanningsmassage. Klik op "Schrijf een recensie". Vul uw naam, e-mailadres, uw stem en het bericht in. Klik op "Ik ben geen robot" (anti spam) en klik op "Verstuur". Voor meer recensies kijk ook even op mijn Facebook pagina : Massage Ontspanning Deventer

Hartelijk dank voor uw reactie!
5.0 / 5
129 beoordelingen
122
2
0
0
0
Bea
30 jun 2017
Ben nu 2x bij Gerard geweest. Heel warm ontvangst. Geintresseerd en hartelijk. Luisterd goed naar je klachten en stelt dan samen met jou een plan op. Ik heb fybro en daar heeft Gerard de massage precies op afgestemd. Met aandacht en gouden handen weet hij de pijn te verlichten en te ontspannen. Wanneer u twijfelt zeg ik gewoon doen. Ik kom beslist snel terug.
van Houten
28 jun 2017
Prima massage, heel relaxed. Veel passie voor het vak.
Elise van der Veen
18 jun 2017
Afgelopen vrijdag genoten van een heerlijk massage. Een super vriendelijke man, met kennis van zaken. Ik had voor 1 1/2 uur een massage geboekt, hij nam uitgebreid de tijd. Ik zou iedereen dit aanraden. Gewoon jezelf verwennen met een ontspanningsmassage. Goed voor lichaam en geest.
J. van de Bunte
16 jun 2017
Gisteravond voor de 2e keer een massage gehad bij Gerard, niet alleen fysiek, maar ook mentaal na 15 min. al
volledig ontspannen...weer rustig van binnen, en met een goed gevoel naar huis!!!
Kan de hele wereld weer aan....Thanks Gerard!!!
J. van de Bunte
05 jun 2017
Vanmiddag een heerlijke massage gehad bij Gerard, kan me niet gauw bij iemand ontspannen
als die persoon te dicht bij komt, maar na 5 min. gaven zijn handen me al een vertrouwd en rustgevend gevoel!!!!
Deze man masseert met een liefdevol gevoel....heel bijzonder!!!
Kom graag terug....
Mylou Goldenbeld
22 mei 2017
Vorige week een hele ontspannen massage gehad van Gerard. Wat een ervaring, alsof ik zweefde boven de tafel. Heerlijk! Dank Gerard!
Janet coorn
14 apr 2017
Nagenieten van een heerlijke massage gegeven door Gerard.
Edwin
06 apr 2017
Ik ben gisteren heel goed gemaseerd door Gerhard en ik ben toch 12 uur lang pijn vrij geweest en dat ben ik al twee jaar niet meer geweest door een hernia
vakwerk Gerhard ik kom zeker terug
Rachel Van der kaay
06 apr 2017
Vandaag een heerlijke massage gehad wauw wat een ervaring was dat heerlijk wat een vakkundige man de rust en ontspanning merk je al als je binnen komt mij ga je zeker vaker terug zien heel erg bedank
José
02 apr 2017
Twee weken geleden ben ik bij Gerard geweest voor een massage. Het was echt super fijn! Ik liep echt met een voldaan en ontspannen gevoel weer naar buiten. Nogmaals bedankt Gerard!
Nathalie
01 apr 2017
Vanavond een heerlijke ontspannings massage van ruim 2 uur gehad bij Gerard. Als je binnenkomt krijg je al een bepaalde rust over je heen van de heerlijke geur en rustige muziek. Na een gesprek neemt Gerard alle tijd voor je en laat je heerlijk ontspannen de deur weer uitgaan. Nogmaals dank je wel Gerard je gaat me zeker vaker terug zien.
Rilana
29 maa 2017
Net terug van een heerlijke ontspannen massage bij Gerard. Wat heb ik enorm genoten!
Een man die passie heeft voor dit vak. Ook voel je je direct erg welkom.
Al met al een heerlijke woensdagochtend en zeker voor herhaling.
Bedankt voor de behandeling nogmaals :) en tot snel!
Rob van den Berg
25 maa 2017
Bij Gerard was de massage een heerlijke ontspanning.
Priscilla
25 maa 2017
Fantastische massage en nette service.
Kom graag weer terug.
Wendy
06 maa 2017
Vanmiddag voor een wellnessmassage Van anderhalf uur geweest. Gerard nam alle tijd voor mij en de massage duurde ook langer.
Ik vertrok helemaal naar een andere planeet en kon me echt ontspannen. Dit lukt mij niet vaak dus was wel een vreemde gewaarwording. Het betalen nadien vergat ik zelfs bijna. Meteen bij thuiskomst een afspraak gemaakt voor mijn dochter die vanavond ook lekker anderhalf uur gemasseerd gaat worden.
Jan
24 feb 2017
Een perfecte en zeer professionele ontspannings full body massage gehad, betrouwbaar en een hele warme ontspannen sfeer.
Gerard masseert echt met passie, zeker voor herhaling vatbaar! Dank Dank.
Corrien den Bode
22 feb 2017
Een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Gerard. Mijn rug en schouders zaten zo vast dat hij daar wel enige tijd aan heeft besteed. Na 2 uur en een kwartier was ik ontspannen, warm en wilde ik wel even slapen. Heerlijk Gerard. Voor iedereen die dit graag eens mee wil maken, maak een afspraak en geniet, een cadeautje voor jezelf.
Monika
20 feb 2017
Een tijdje geleden ben ik daar ook geweest. Heb een ontspanningsmassage gehad. ..Als je binnen komt geeft het al rust en ruikt ook heerlijk. Ik ben anderhalf uur geweest en heb ik echt niet verwacht dat ik zo ontspannen kon zijn. Bedankt voor een behandeling :)Groeten!
Raymond Schomaker
17 feb 2017
Vandaag een totaal super en heerlijke ontspanning massage gehad van Gerard van Heck. Een serene, rustige en vriendelijke masseur die in een korte tijd je lichaam en geest weet te ontspannen. Gerard bedankt hiervoor. Nu relaxed thuis en nagenieten. Moet zeggen dat dit een aanrader is voor iedereen en voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Rianne Boekholt
09 feb 2017
Dinsdagavond 7 februari een massage gehad van 1.5 uur ik kwam binnen en het leek of Gerard al jaren kende voelde heel vertrouwd ff wat gepraat wat en hoe ik de massage wou en toen hup op de massage tafel heerlijke aroma hing er en relax muziekje ik was best benieuwd daar dit mijn eerste keer bij een masseur was nou ik ben verkocht wat een beleving ik zit nu paar dagen later nog in de zen modus zegt genoeg Gerard wat heb jij magische handen en wat straal jij een rust uit ik ben een gehaast persoon maar daar wist jij een tam konijntje van te maken ik zeg mensen twijfel niet het werkt echt ik ben al aan het kijken wanneer ik weer kan
Terug ... 2 4 5 6 ... Volgende


Massage Ontspanning Deventer
Frederik van Badenstraat 11, 7415 VZ Deventer
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
deventer@massageontspanningdeventer.nl

Openingstijden Deventer:
Maandag, Dinsdag: 12.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag, vrijdag: 12.00 uur tot 18.00 uurMassage Ontspanning Heerde
Zuppeldseweg 47, 8181 NE Heerde
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
heerde@massageontspanningdeventer.nl

Openingstijden Heerde:
Maandag t/m Vrijdag: 11.00 uur tot 20.00 uur
© Gerard van Heck, Massage Ontspanning Deventer Heerde, 0629568809
Terug naar de inhoud