Gastenboek Massage Deventer Heerde - Massage Ontspanning Deventer Heerde

Massage Ontspanning Deventer
Heerde
Massage Ontspanning Deventer Heerde
Ga naar de inhoud
Gastenboek - ervaringen

* Nieuw : Massages in Heerde *

Schrijf hier in het gastenboek uw recensie voor de website en natuurlijk voor de (h)eerlijke Wellness Ontspanningsmassage. Klik op "Schrijf een recensie". Vul uw naam, e-mailadres, uw stem en het bericht in. Klik op "Ik ben geen robot" (anti spam) en klik op "Verstuur". Voor meer recensies kijk ook even op mijn Facebook pagina : Massage Ontspanning Deventer

Hartelijk dank voor uw reactie!
5.0 / 5
119 beoordelingen
112
2
0
0
0
Jantje
12 dec 2016
Vandaag trakteerde ik mezelf op een massage van Gerard, en wat een cadeautje was het! En wat welkom was ik...Van mijn kruin tot mijn kleine teen, Gerard masseerde door alle lagen heen.Vakkundig en met oprechte aandachtMasseerde hij stevig en toch heel zacht Een bijzondere massagevan een bijzondere manEen samenwerking van Mens tot mensJah deze massage was volledig naar hartewens!Dank jewel GerardIk geniet er nog wel even vanTot gauw, liefdevolle groet Jantje
Eveline
08 dec 2016
Het is echt heerlijk om op de massage bank van Gerard even alles te mogen loslaten en te genieten van een kundige aanraking. Hier zeker geen standaard massage maar een ervaring die iedere keer uniek is. Hij kijkt en voelt goed wat je lijf nodig heeft en kneed datgene los wat al een tijdje vastzit. Verder creëert hij een open en relaxte sfeer waar je je goed bij kan ontspannen. Met nieuwe energie loop je hier de deur weer uit!
r peppelenbos
19 nov 2016
zeer ontspannen sfeer en een goede fijne massage gehad .was mijn eerste keer en ga zeker vaker langs komen .bedankt
Sonja
14 nov 2016
Nooit eerder zo'n volledige massage ondergaan. Zowel mijn lichaam en geest kwaren totaal tot rust. Ik heb uitgezaaide borstkanker door mijn hele lichaam. Door de massage werd ik mij weer bewust Hoe prachtig mijn lichaam is ondanks deze ziekte en tevens voelde ik een enorme kracht in mij ontvouwen. Dank voor deze prachtige ervaring en tot gauw.
Linda rulof
13 nov 2016
Vanavond geweest en het is zeker de moeite waard. Gerard neemt de tijd en voor de prijs hoef je het niet te laten! Zeker voor herhaling vatbaar!!
Eline
11 nov 2016
Als je een massage van Gerard krijgt waan je je even in een andere wereld. Een wereld van ontspanning en even geen zorgen. Heerlijk!!!! Zeker voor herhaling vatbaar. Je bent een bijzonder mens Gerard!!! Groetjes Eline
Kim Esselink
10 nov 2016
Ik heb echt een heerlijke ontspanningsmassage gehad. Hij houdt rekening met je eventuele lichamelijke klachten en wat je wel en niet gemasseerd wilt hebben. Je krijgt gegarandeerd waar voor je geld...ook omdat hij graag wilt dat het goed gebeurd kijkt hij niet op een minuutje.....echte aanrader!
04 nov 2016
Ik heb een ontspanningsmassage gehad en ik kan zeggen dat het erg goed bevallen is! Gerard neemt de tijd, is relaxed en weet waar hij mee bezig is. Ik kon het effect duidelijk merken. Ik kan hem en de massages zonder meer van harte aanbevelen!
Sabine vulgers
03 nov 2016
Massage was fantastisch. Je krijg echt waar voor je geld. Het was heerlijk.
Phil de lange
01 nov 2016
1,5 uur durende ontspanningsmassage ondergaan. Zalig, even weggedoezeld en na afloop voelde ik dat de spierpijn flink was afgezakt. Dank je Gerard.
Els Vosselman
25 okt 2016
Ik ben met mijn moeder bij Gerard van Heck geweest voor een ontspanningsmassage. We vonden het beiden een hele fijne ervaring. Hij neemt de tijd ervoor en doet het in alle rust. We kunnen het echt aanbevelen. We hebben dan ook een goede beoordeling gegeven voor zijn licentie.
Monique
19 okt 2016
Een dikke 10....Mijn zoon heeft nu zijn eerste ontspanning massage gehad en ik moet zeggen dat hij nu helemaal rustig is...door zijn lichte authisme kan hij zich moeilijk ontspannen en is dit echt de oplossing voor zijn gespannenheid ....dit is voor iedereen een aanrader als je je lichaam lief is en het is een redelijke prijs....top
Leon
19 okt 2016
Hoi GérardBedankt voor de ontspanning massage.Heb bij meerdere deze massage gedaan,maar jij steekt er met kop en schouder er boven uit. Voel mij weer even herboren Tot gauw
Lotti Baumann
16 okt 2016
Dit was mijn tweede massage ooit. De laatste is jaren geleden. Ik was best een beetje huiverig en wist niet wat me te wachten stond. Het eerste wat me opviel was de smaakvol ingerichte praktijkruimte. Gerard is heel open en vertelt van te voren alles wat er gaat gebeuren. Ik heb erg genoten van de massage, muziek en de rust die Gerard uitstraalt. Het is een aanrader voor mensen die zich graag willen ontspannen.
Ina van der Kraay
13 okt 2016
Voor de eerste keer massage gehad van Gerard. Het was net of zijn handen water waren, eerst zacht kabbelend, dan ging de stroom harder en harder, weer zachter, tot echt grote golven dan weer afzwakkend naar zacht kabbelend. Het was een heerlijke ervaring en kom zeker vaker. Gerard is een rustig integer persoon. Je voelt je direct bij hem thuis.ik zou zeggen ervaar het zelf en maak een afspraak. Het is echt de moeite waard.
Jennifer Zaandam
13 okt 2016
Was heerlijk wel even wennen want was mijn eerste keer maar hij heeft me goed op me gemak gesteld en heeft geen dingen gedaan die ik niet wou en hield daar rekening mee. Ik ben erg positief en zit er zeker aan te denken om vaker langs te komen! Dankjewel Gerard!
Emmy
11 okt 2016
de massage van Gerard is rustig genieten en na afloop loom en ontspannen naar huis, Gerard heeft een aangename manier van masseren, op een respectvolle manier, met zorg en aandacht.
Miranda
08 okt 2016
Ik heb al het geluk mogen hebben om meerdere massages van Gerard te mogen ontvangen. Het was elke keer heerlijk. Een man die weet hoe hij ontspanning kan brengen, zijn rust, de sfeer en natuurlijk de massages zelf. Ik kom binnenkort weer langs.
Gerard van Heck
27 sep 2016
De website is online. Ik ben benieuwd naar jullie reacties voor de site en uiteraard voor de (h)eerlijke Ontspanningsmassage.
Terug 1 2 3 4 5 6


Massage Ontspanning Deventer
Frederik van Badenstraat 11, 7415 VZ Deventer
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
deventer@massageontspanningdeventer.nl


Massage Ontspanning Heerde
Zuppeldseweg 47, 8181 NE Heerde
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
heerde@massageontspanningdeventer.nl
Openingstijden: Maandag, Dinsdag en Donderdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, Woensdag van 10.00 uur tot 13.00 uur, Vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.
© Gerard van Heck, Massage Ontspanning Deventer Heerde, 0629568809
Terug naar de inhoud